На суд Віктора Токаря вдруге викликають всіх свідків

Posted: 9 Січня, 2012 by Україна - Ukraine in Анонси, Тарас Токар про переслідування свого батька
Позначки:, , , , , ,

На судове засідання у справі голови Полтавського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Віктора Токаря, яке відбудеться 16 січня, вдруге викликають всіх свідків.

Свідками викликаються працівники обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Вперше вони викликалися суддею Валерієм Бурбаком 9 серпня 2011 року. Тоді ж свідки заявили, що рішення у фонді приймалися колегіально і всі вони відповідають чинному законодавству.

Допитати свідків вирішив і суддя Віталій Микитенко, якому передано справу від судді Лариси Гольник, що взяла самовідвід.

– Додатковий, або повторний допит свідків передбачений статтею 304 Кримінально-процесуального Кодексу України, – коментує рішення судді помічник-консультант народного депутата України О.Донія Тарас Токар. – Кожному свідкові можна задати додаткові запитання для з’ясування, або доповнення відповідей. Тобто, у даному випадку, суддя, напевно, хоче надати право працівникам фонду доповнити свої свідчення, які вони давали 9 серпня минулого року.

Коментарі
  1. Тарас Токар коментує:

    До суду активно готується і працівник обласного КРУ-Держфінінспекції Олексій Казацький. Мене могло б це здивувати – адже його не викликають на 16 січня. Але чомусь мене це не дивує. Пізніше я це поясню.

    Мене більше цікавить коефіцієнт ефективності праці цього ревізора. Адже, кажуть, що він чомусь працює неефективно. Акти ревізій інших установ з його підписом не дають доходів державі. Натомість, цей молодий ревізор має новенький автомобіль “Chevrolet”. Невже, за таку скромну зарплатню йому вдалося придбати недешеве авто, утримувати його і свою родину?

    А от, наприклад, я ніколи не мав свого авто. І на родичів нічого не переписував. То, може варто було б працівникам СБУ та Генпрокуратури поцікавитися вищезгаданим ревізором?

Залишити коментар